Tuesday, December 20, 2011

Bestkan dapat FOC TRIP


Tak kan kita semua tak ada impian fantasi nak melancong percuma seperti mereka-mereka yang dah berjaya..

jom layan tops leader melancong di serata dunia..


CDM Hanis Haizi di BeijingCDM Hanis CDM Raz di Paris


Top-top leader melancong di Sydney Australia..CDM Hanis, CDM Salha, CDM Adliza dan others team member di Hong kongCDM Adliza dan suami di Switzerland

CDM Adliza dapat FOC trip ke Sydney Australia


Syoknya dapat beri makanan pada Kanggaroo dengan tangan sendiri..CDM Adliza, DSM Intan, DSM Nur, DSM Dewi dan kawan2 yang lain dapat FOC Trip ke Hong kongBestnye DSM intan dan DSM Dewi naik elephant comeiiiii..
kan best kalau kita sendiri yang dapat pergi melancong, shoping semua ni..dapat shoping sebegini banyak!!!


lepas ni TRIP ke VIETNAM..FOC juga tau..
tak kan nak tengok je kan..tak kan nak gigit jari je..rugi kan kalau kita dah diberi peluang,tapi tak nak grab dan buat betul2 biz ni..


PELUANG YANG BAIK DATANG SEKALI SEUMUR HIDUP, KALAU KITA TAK AMBIL PELUANG ITU, BELUM TENTU IA AKAN DATANG KEMBALI!!!Peluang dah ada, cara dah ada, ledaer yang hebat pon dah ada, apa lagi nak fikir??


*takut tak berjaya??
*takut tak boleh buat??
*takut dapat sindiran dan cabaran dari orang lain??


kalau kita tak buang perasaan takut untuk mencuba, sampai bila-bila pon kita tak akan boleh mencuba dan berjaya


*buang fikiran negative
*buang perasaan was-was, 
*buang/ketepikan cakap-cakap orang yang dah tentu tak nak maju kedepan,yang selalu beri *ktrikan,mengutuk,menghina,menyindir dll 


sebabnye bila masih ada lagi sifat dan perasaan diatas..kita tak akan kemana..sampai bila-bila..kita masih orang yang sama..lakukan perkara yang sama, income pon sama..boring kan macam tu..dan yang paling penting..LAPANGKAN DADA SELUASNYA untuk menerima perkara yang baik


orang lain dah buat..dah terbukti berjaya..kenapa kita masih lagi was-was dengan kejayaan mereka..ikut cara dan rentak mereka..MESTI kita juga akan jadi seperti mereka..seseorang itu tidak pernah gagal kalau ia terus berusaha..selagi terus berjalan..PASTI satu hari nanti..akan sampai ke DESTINASI..


apa tunggu lagi..sampai bila nak tengok orang terus maju..terus berjaya..terus kaya..kita pula??dimana??
masih ditahap yang sama..LANGKAH SERIBU BERMULA DARI LANGKAH YANG PERTAMA..jadi jom jadikan biz ini langkah pertama untuk mencapai setiap impian kita..


*bebas dari segi kewangan
*bebas dari segi masa
*bebas pergi melancong ke mana sahaja
*bahagiakan suami, anak2 dan family
*bantu orang sekeliling kita yang juga mahu perubahan..tak rugi kita membantu..sbb sekali kita bantu orang.10 kali Allah bantu kita..kan..


jangan takut..mesti BERANI!!!hanya orang yang berani, berusaha, tak pernah kenal erti jemu boleh berjaya..TIDAK ADA JALAN MUDAH UNTUK SENANG DAN BERJAYA..TAPI PASTI ADA "JALAN" YANG BOLEH BUAT KITA BERJAYA..


Nak dapat foc melancong, just contact me:

0135015920


No comments:

Post a Comment