Thursday, March 7, 2013

PART 3: selepas 3 minggu dengan sabun marine essence

ooohooooooooooi..lamanya ceq tak update blog nih..dah bersawang semut gamaknya..


rasanya dah lebih 3 minggu sol pakai sabun marine essance nih..seriuosly terasa segar dan kulit muka dah tak berminyak..
kalau dulu, bila dah balik keje, petang ..sure kulit berminyak dan jerawat batu mula naik..

sekarang..tak lagi..hehehe..

sol nih bukannya rajin sangat nak cuci muka setiap malam sebelum tido..sure muka akan berminyak lepas bangun tido..tapi bila pakai sabun marin..bangun tido jer..muka tak berminyakkk..itu saya suka...sebab hilangkan masalah ku..

memang sangat sesuai untuk orang yang muka berminyak..

kalau muka uolls ok..tapiiiiiiiiii...

celah-celah tutttt tak ok..tak sedap mata memandang.tak selesa dan kurang keyakinan diri...try pakai sabun nih..ia juga dapat mencerahkan kawasan-kawasan yang gelap tu....terutama di paha, lutut, ketiak dan tempat-tempat sensitif yang lain..

antara sebab utama sol pakai sabun nih, sebab tuh lahhhh...dan skrg ni..memang nampak kesan kat bahagian tu..hehe.memang selama nih, sol dah lama mencari..baru sekarang ku jumpa..

pendek kata, sangat puas hati..ramai customer yang dah cuba..diorang pun puas hati!!!!

yang lagi best, siap jadi agent dropship..

nak jadi agent dropship tak?????

senang jer.. uolls just perlu msg sol jer...nanti sol citer camne..

yang penting..

tiada risiko
tiada modal
tiada simpan stok
tak perlu susah payah pergi pos..

semuanya sol yang akan uruskan..senang kannnnnn...hehee..

so...lets sms/wassap me
 013 5015920

No comments:

Post a Comment

Post a Comment