Wednesday, October 19, 2011

7 kelebihan dan keajaiban PREMIUM BEAUTIFUL


Hai all, utk entry ini,saya nak kongsikan tentang 7 kebaikan PB.. apa bezanya

dengan korset2 jenama lain kan..so..let see apa itu PREMIUM BEAUTIFUL..best2..


1) Premium Beautiful merupakan perintis / pioneer kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 15 years. It's a long period kan?

2) Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

3) Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.

4) One stop centre - Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna. Oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

5) Teknologi datang dari 3 buah negara maju:
a) Amerika Syarikat - Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that's why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang.
b) Germany - Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
c) Japan - Teknologi F.I.R.

6) Mampu dimiliki oleh semua orang.

7) Jaminan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC).Lifetime warranty tu. Mana nak dapat produk yang lifetime warranty macam ni kan? It's only Premium Beautiful corset.sesiapa berminat..contact:


o13 501 5920

ym at :milia_86@yahoo.com

PROMOSI!!! CEPAT CEPAT...HOT ITEM IN

MALAYSIA!!


No comments:

Post a Comment